فوری/ مستمری مهر ۱۴۰۴ مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد + مبالغ واریزی دستور دادستان تهران برای شناسایی عوامل پشت صحنه در تولید، توزیع و تبلیغ عروسک‌های توهین کننده به مقدسات کیفرخواست علیه قاتل روانشناس معروف/ پسرخاله دکتر زهرا میرزایی محاکمه می‌شود تمدید مهلت ثبت‌نام عمره دانشجویی جزئیات پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی هزینه ثبت نام آزمون‌های سازمان سنجش ۱۴۰۵ چقدر است؟ اعلام جرم دادستانی علیه زهره سادات هاشمی مجری سابق صداوسیما پیش‌بینی وقوع طوفان گرد و خاک در تهران؛ از توقف کنار درختان و سازه‌ها خودداری کنید خط مزاحمان تلفنی اورژانس تهران مسدود می‌شود زمان پیش فروش بلیط قطار آبان ۱۴۰۴ جاده چالوس یک‌طرفه شد انهدام باند مخوف آدم ربایی در رباط کریم که با وعده خروج از کشور اتباع غیرمجاز را به دام می‌انداخت پای وزارت علوم به ماجرای دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی همدان کشیده شد جزئیات ثبت نام پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ / تاریخ آغاز ثبت نام و نحوه اعتراض به نتایج ۲۱ هزار معلم حق‌التدریس آزاد مشمول تعیین‌تکلیف نهایی + جزئیات تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به مازندران ممنوع شد

سازمان هواشناسی هشدار داد

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم خیزش گرد و خاک در زابل طی دو روز آینده، از کاهش سه تا شش درجه‌ای دما در شمال غرب سواحل خزر، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های واقع در قزوین، تهران، شمال سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وظیفه با بیان اینکه امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ مرداد) افزایش نسبی دما بین سه تا شش درجه برای سواحل دریای خزر پیش‌بینی می‌شود، تأکید کرد که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲۱ و ۲۲ مرداد) کاهش نسبی دما بین سه تا شش درجه سانتیگراد برای شمال غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران، شمال استان سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود.



مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم خیزش گرد و خاک در زابل طی دو روز آینده، از کاهش سه تا شش درجه‌ای دما در شمال غرب سواحل خزر، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های واقع در قزوین، تهران، شمال سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی خبر داد.

 

احد وظیفه با اشاره به اینکه امروز(۱۹ مرداد) در استان‌های اردبیل و شمال شرقی آذربایجان شرقی بارش خفیف باران و گاهی وزش باد شاهد خواهیم بود، گفت: امروز در ارتفاعات شرقی البرز در استان تهران، برخی نقاط استان هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رشد ابر و رعد و برق دور از انتظار نیست.

 

وی با بیان اینکه امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ مرداد) افزایش نسبی دما بین سه تا شش درجه برای سواحل دریای خزر پیش‌بینی می‌شود، تأکید کرد که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲۱ و ۲۲ مرداد) کاهش نسبی دما بین سه تا شش درجه سانتیگراد برای شمال غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران، شمال استان سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه طی دو روز آینده وزش باد شدید در نوار شرقی کشور به‌خصوص منطقه زابل پیش بینی می‌شود، گفت: در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲۱ و ۲۲ مرداد) وزش باد در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل دوباره تشدید و سبب خیزش گرد و خاک، کاهش دید افقی و کیفیت هوا در این مناطق می‌شود.

 

به گفته وظیفه، فردا (۲۰ مرداد) به‌تدریج با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش باران، وزش باد و گاهی وزش باد شدید در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل و به‌تدریج در خراسان شمالی رخ خواهد داد.


وی افزود: بعدازظهر فردا (۲۰ مرداد) افزایش ابر، بارش پراکنده، رعد و برق، وزش باد و گاهی وزش باد شدید برای برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، زنجان، قزوین و ارتفاعات البرز در استان‌های البرز، تهران و سمنان پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در روز دوشنبه (۲۱ مرداد) نیز در این مناطق ادامه خواهد داشت.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از بعدازظهر روز دوشنبه (۲۱ مرداد) به‌تدریج بارش در سواحل دریای خزر پایان می‌یابد،گفت: در روز سه‌شنبه بعدازظهر (۲۲ مرداد)‌ افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات زاگرس واقع در استان‌های کرمانشاه، جنوب کردستان، همدان، مرکزی، غرب اصفهان و چهارمحال و بختیاری دور از انتظار نیست.

 

وظیفه تأکید کرد: برای فردا و پس‌فردا (۲۰ و ۲۱ مرداد) شمال و مرکز خلیج فارس مواج است، همچنین و برای روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه (۲۰ تا ۲۲ مرداد) دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود و در روز سه‌شنبه (۲۲ مرداد) تنگه هرمز و دریای عمان و تا پنج روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد بود.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان گفت: فردا و پس‌فردا (۲۰ و ۲۱ مرداد) آسمان تهران کمی ابری تا قسمتی ابری، در بعضی همراه با ساعات وزش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود. دمای تهران طی دو روز آینده به ترتیب در گرمترین و خنک‌ترین زمان به ۳۹ و ۲۸ درجه سانتیگراد و ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد می‌رسد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار